Naravni dekorativni kamen

Začutite dotik naravnega dekorativnega kamna. S tem čudovitim in enostavnim elementom lahko vašemu domu dodate prijetno, toplo in predvsem elegantno vzdušje. Nova generacija dekoracije notranjega in zunanjega prostora z naravnim dekorativnim kamnom, je upravičeno postala popolna pridobitev za vsak dom.

Naravni dekorativni kamen ustreza prav vsem vrstam domov in je primeren za obdelavo notranjih in zunanjih površin, tako v kopalnici, spalnici, dnevni sobi, jedilnici ali kuhinji; nad kaminom, v vinski kleti, ali morda zunaj na vrtu in terasi. Prav tako je primeren za stilno dekoracijo najbolj trendovskih pisarn, sejemskih in razstavnih prostorov, restavracij in hotelov. Vašemu prostoru boste z umetniškim videzom in naravnim pridihom podarili karakter obenem pa boste z drugačnostjo navdušili svoje prijatelje.

Paneli dekorativnega kamna so kompozicija naključno sestavljenih kosov kamna v unikatne plošče, ki se pritrjujejo na različne vrste podlag. Naravni dekorativni kamen je odporen na vremenske dejavnike in ne potrebuje posebnega vzdrževanja.
Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, teksturami in široko paleto motivov, barv in odtenkov dekorativnega kamna; od zemeljskih tonov do močnih barv temno sive, opečnate, rožnate ali zelene.